transport@azman.si +386 4 537 99 00

DRUŽBENA ODGOVORNOST

V podjetju AŽMAN d.o.o. imamo najsodobnejši vozni park, s katerim hitro, ugodno in kakovostno poskrbimo za najrazličnejše potrebe naših partnerjev. Zato smo izpolnili našo zavezo, da z najsodobnejšim vozilom razpolagajo tudi tisti, ki nam pomagajo, ko se borimo za življenje. Smo družinsko podjetje in kot tako močno vpeto v lokalno skupnost. Pogosto priskočimo na pomoč, še posebej ponosni pa smo, da smo blejske reševalce opremili z najsodobnejšim reanimacijskim reševalnim vozilom. Najmodernejši Mercedes Benz 315 SPRINTER ima nadgradnjo DELPHIS, namenjeno za oživljanje, reševanje in prevoz najtežje poškodovanih in bolnih oseb. Strokovno, požrtvovalno osebje reševalne službe Zdravstvenega doma Bled z njim lažje in hitreje pomaga vsem, ki potrebujejo pomoč. Podpiramo lokalna gasilska društva z donacijami kot tudi ostale projekte, ki sovpadajo z našo dejavnostjo.

Naša skrb za okolje

Ne moremo mimo dejstva, da ima podjetje AŽMAN d.o.o. poleg celostno zaključene in okolju prijazno zgrajene infrastrukture za potrebe izvajanje svoje dejavnosti, tudi enega izmed najsodobnejših, z ekološkimi vozili opremljenih voznih parkov v Sloveniji. Najbolj slikovit bo podatek, da danes sestavlja vozni park 55 voznih enot, vsa vozila z najvišjim ekološkim standardom EURO 6. Najstarejše njihovo vozilo je bilo namreč rojeno v letu 2020. Vodstvo podjetja zagotavlja nadaljevanje pospešenega investiranja v nova vozila, zavedajoč se, da bodo le na tak način uspeli zagotavljati visoko kakovost storitev in obdržati naročnike. Tudi v sektorju gradbeništva – nizke gradnje podjetje zasleduje iste cilje. Vsi gradbeni stroji znamke VOLVO so najvišjega ekološkega razreda s specialnimi hidravličnimi olji, ki omogočajo tudi delo v vodi.

Donacije

Družinsko podjetje AŽMAN d.o.o. ima močan čut do humanosti in pomoči potrebnih v težkih situacijah, zato je v letu 2007 Zdravstvenemu domu Bled podarilo reanimacijsko reševalno vozilo Mercedes Benz 315 SPRINTER z nadgradnjo DELPHIS, namenjeno za oživljanje, reševanje ter transporte najtežje poškodovanih in bolnih oseb. Posluh imamo tudi za gasilska društva, katera se obrnejo s prošnjo po donaciji na podjetje.